close

Termeni si conditii

SC AB CALIPAC SRL

Societatea AB Calipac este inscrisa la Registrul Comertului cu nr J12/574/2001. Sediul firmei si adresa posdtala sunt situate pe Strada Orastie, nr 10, Cluj-Napoca, 400398, Romania.
Orice comanda primita pentru produsele ce apar pe site presupune consultarea si acceptarea in prelabil a conditiilor generale de vanzare. Prezentele conditii au ca obiect definirea drepturilor si obligatiilor partilor in vanzarea bunurilor propuse de AB Calipac consumatorilor.
S-a incercat a se asigura exactitatea informatiilor oprezentate pe site de catre vanzator. Acesta nu va mai fi responsabil de consecintele sau nemultumirile ce pot aparea cu privire la neintelegerea anumitor date clar exrimate in descrierea produselor.
Numele si codurile produselor sunt utilizate cu scopul de a le indentifica.
Cantitatea minima pentru comenzi este de 50 buc/model, iar ofertele de pret se fac pe baza cerintelor. In solicitarea pretului, va rugam sa mentionati atat referinta, cat si cantitatea dorita. Comenzile ferme reprezinta acceptarea in prealabil a ofertei de pret si a conditiilor de vanzare.
Produsele sunt livrate la adresa indicata de cumparator pe comanda, in maxim 10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Termenuul de realizare si de livrare se poate prelungi in cazuri ce nu tin de firma producatoare.
Toate produsele pleaca de la sediul nostru in perfecta stare. Clientul se angajeaza sa semnaleze transportatorului cea mai mica urma de stricaciune a coletului si, in cazul in care se cere, sa refuze chiar coletul. In acest caz, vi se va trimite un produs identic, fara costuri suplimentare.
Livrarea se face prin curierat, iar plata coletului se face ramburs catre agentul de curierat.
Potritvit legii 449/2003, cu modificarile ulterioare, societatea noastra asigura garantia produselor livrate. Daca produsul nu corespunde comenzii dv, puteti solicita inlocuirea lui in termen de maxim 15 zile de la data informarii. Reclamatiile se iau in considerare in termen de maxim 5 zile de la primirea coletului. Reclamatiile transmise dupa mai mult de 5 zile, nu vor fi luate in considerare.

Va multumim,
Echipa AB Calipac