Acest site folosește cookies. Dacă ești de acord navighează mai departe.
close

Despre noi

SC AB CALIPAC SRL

SC AB CALIPAC SRL, companie romano-franceza infiintata in anul 2001, este specializata in productia de ambalaje din carton duplex, ambalaje din hartie sau ambalaje din plastic transparent: cutii, display-uri, dosare, mape, pungi de cadou, venind in sprijinul promovarii produselor dumneavoastra.

Avand o experienta si o piata deja consacrata in afara tarii, AB Calipac a lansat proiectul extinderii pe piata romaneasca, adresandu-se tuturor claselor de posibili clienti.

Ambalajele pe care le realizam sunt gandite in special pentru sectorul alimentar, in vederea ambalarii de ciocolata, prajituri, bomboane, macarons, drajee, produse de patiserie etc, avand caracteristici conforme cerintelor acestui sector, insa pot fi utilizate si in alte domenii cum ar fi: sectorul vestimentar, ambalaje pentru flori, ambalaje pentru cadouri, marturii etc.

Realizam de asemenea ambalaje personalizate la cerere si ambalaje industriale, pentru domeniul farmaceutic, cosmetic etc.

Avand o experienta de 14 ani si un sistem de management al calitatii bine implementat, AB CALIPAC garanteaza calitatea produsului.

SC AB CALIPAC SRL

Posibilitatile tehnice ale firmei noastre sunt:

  • tiparire offset
  • plastifiere
  • imprimare la cald (folio)
  • embossare
  • stantate
  • pliere-lipire

Avand un personal calificat pe masini si in productia manuala, comenzile clientilor nostri respecta termenii de punctualitate, calitate si corectitudine.

Pentru orice informatii sau cerinte, va puteti adresa biroului nostru la numerele de telefon: 0264433561, 0723280353, sau pe mail la contact@abcalipac.ro.

Adresa:
SC AB CALIPAC SRL
STR ORASTIE, NR 10, 400398, CLUJ-NAPOCA, ROMANIA